Våra hundar

Här kommer en presentation av våra hundar

Vi börjar med

Timo

Timo är vår Japanska Spets. Han är född december -09. Den enda hanhunden vi har, som dock är kastrerad. Han fungerar som våran parningsindikator. Han talar om när tikarna börjar komma i löp och när det är höglöp. Mycket värdefull information, i och med att våra tikar är mycket renliga av sig och sällan lämnar spår på golven. Han är ett stort ”spellidingel” som kan några konster, men gör dem desto oftare. Allt i syfte att kanske kunna få en godis.

 

Musse

Kennelns Grand Old GoldenLady. Inte speciellt gammal, född 1 mars -2010, men värdig! Mycket energi och vilja. Börjar följa parollen ”med ålderns rätt” mer och mer. Har titlarna SE VCH, RL N och RL F och exellent på utställning. Har blivit Goldenklubben Småland – Ölands mest allroundmeriterade golden 2012.  Gillar mest att apportera nyskjuten nötskrika, men tar alla sorters fåglar.          Har varit med på äldreboende som sällskapshund, och verkligen älskar det!   En hund som alltid ställer upp!

 

Karbon

En goldentik som aldrig blir vuxen? Född 23 maj -13. Kommer från Tyskland, men har en svensk pappa. Kräver mycket träning för att  hålla fokus. Med sina stora öron och sitt glada leende, ser hon alltid valpig ut. Har startat på mycket, men med mina nerver har vi inte kommit så långt. Har titeln RL N

 

Volvo

Född 20 maj -15. Hon är inte min tibbe. Henne får jag låna av sonen. Hon har Cert på utställning. Som valp blev hon BIS 1, alltid BIR och många gånger BIG.

 

Amazon

Är vårat busfrö. Också en tibbe, född 5 maj -16. Hon är inte ställd så mycket, men det kommer det att bli ändring på under 2017.